imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Au apărut noi imagini ale viitorului iPhone 8


S-ar putea foarte bine să vedem designul final al iPhone-ului 8 în fotografiile abia încărcate pe Reddit. Puteți vedea versiunea finală a feței și a spatelui iPhone 7s, 7s Plus și iPhone 8.

Știrile despre iPhone-urile care vor fi lansate anul acesta s-au mai temperat în ultimul timp, dar fotografiile publicate pe Reddit în urmă cu câteva ore, au agitat lucrurile din nou. După cum puteți vedea în fotografii, iPhone 7s și 7s Plus vor fi aproape la fel, în ceea ce privește designul, cu modelele curente, în timp ce iPhone 8 va avea probabil o cameră dublă verticală, iar partea din față va fi un ecran enorm. Au dispărut neplăcutele adâncituri de pe spatele telefonului. În cazul în care designul care apare fotografiile publicate este versiunea finală pe care o vor lansa în această toamnă, este foarte posibil ca Apple să fi reușit să integreze senzorul de scanare a amprentelor, Touch ID în ecran.

Partea frontală nu este complet acoperită de ecran, ceea ce este o soluție foarte interesantă – marginea ecranului se află în jurul găurilor pentru difuzoare, a camerei frontale și a senzorilor. De asemenea, este bine să acordați atenție suprafeței negre strălucitoare, deoarece din imagini se pare că au folosit un tip de sticlă pe care le-au folosit și la iPhone 4 și 4s, desigur, într-o variantă mai subțire. Persoana care a publicat aceste imagini și-a indicat, ca sursă, un prieten care lucrează în industrie. Producătorii chinezi au primit aceste prototipuri săptămâna trecută.

El a adăugat, de asemenea, că nu numai iPhone 8 aniversar, dar și iPhone 7s și 7s Plus vor avea opțiunea de încărcare fără fir. Acest lucru este susținut și de folosirea sticlei care ar face încărcarea iPhone-ului mai rapidă și mai sigură printr-o tehnologie unică de inducție, bazată deja. Din păcate, nu putem vedea partea din față a iPhone 7s și 7s Plus, astfel încât ar putea fi cazul că acestea nu vor primi un ecran cu ramă subțire, ceea ce înseamnă că acest lucru va rămâne un privilegiu al iPhone-ului 8.

Acesta va fi cu certitudine un dispozitiv Instant Get!
Acesta va fi cu certitudine un dispozitiv Instant Get!

Fotografiile încărcate pe Reddit sunt, în esență, aceleași cu fotografiile iDrop publicate anterior, așa că am crezut pentru o clipă că cineva s-a apucat să fabrice aceste prototipuri pe baza acelor fotografii și nu avem de-a face cu versiunea finală, dar șansele sunt destul de mici. Ca de obicei, trebuie să menționăm că aceste imagini nu sunt oficiale, dar suntem destul de siguri că telefoanele pe care le vom vedea în această toamnă vor arăta ca acestea.

sursa: 9to5mac

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!