imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Asigurătorul american Aetna va oferi gratuit sau cu o subvenție semnificativă ceasuri Apple pentru angajați și clienți


Un asigurător american, Aetna, s-a gândit la o modalitate inedită dar și foarte plăcută de a susține sănătatea angajaților și a clienților săi. Aproape 50.000 de angajați ai companiei, specializată în asigurările de sănătate, vor primi un Apple Watch.

Și nu numai atât: restul angajaților companiei vor putea beneficia de o primă de 130 de dolari pentru achiziția unui ceas Apple și până la 200 de dolari anual pentru a plăti o parte din abonamentul la o sală de fitness.

Iar programul de subvenții nu este adresat doar angajaților, ci și clienților persoane fizice, care vor putea beneficia și ei de o „subvenție semnificativă” pentru achiziția unui Apple Watch, după cum a precizat compania, marți, într-un comunicat de presă.

Asigurătorul a anunțat de asemenea că dorește să dezvolte împreună cu Apple aplicații pentru Apple Watch, iPhone și iPad care să reamintească oamenilor când trebuie să își ia medicamentele sau să permită plata facturilor medicale cu ajutorul serviciului de plăți mobile Apple Pay.

Clădirea Aetna din Hartford
Clădirea Aetna din Hartford

S-ar putea ca planul Aetna să nu fie câtuși de puțin fantezist, în condițiile în care aceste dispozitive conectate permit o serie de facilități precum supravegherea activității fizice, consumul de calorii, calitatea somnului, ritmul cardiac.

Și toate acestea conduc, în final, la o stare mai bună de sănătate a clienților, ceea ce înseamnă mai puține facturi pentru doctori. Deci, costuri mai mici pentru asigurători.

Care este pararea lui Tim Cook, șeful gigantului din Cupertino:

Suntem încântați să aflăm că Aetna își va ajuta membrii și angajații să preia un control mai mare asupra sănătății lor folosind Apple Watch. (…) Noile inițiative ale Aetna vor reprezenta o forță puternică spre crearea de experiențe mai bune ale clienților în îngrijirea sănătății lor și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu Aetna pentru a face un succes din aceste inițiative.

Nu este decât începutul, suntem nerăbdători să folosim aceste instrumente pentru a îmbunătăți starea de sănătate și să ajutăm oamenii să aibă zile mai sănătoase

a spus și Mark Bertolini, președintele și CEO Aetna.

sursa: Cult of Mac

iPhoneX_finantare_iunie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!