imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Așa arată ziua CEO-ulului Apple


Puteți presupune că zilele unui director executiv sunt destul de aglomerate cu o mulțime de sarcini, mai ales când conduce o companie de dimensiuni mari ca Apple. Ceea ce este și mai surprinzător este faptul că atunci când un om normal abia se trezește, Tim Cook și-a terminat deja antrenamentul său zilnic, a luat micul dejun și a parcurs aproximativ 7-800 de e-mailuri. Așa arată o zi normală a CEO-ului Apple.

Dimineața devreme

Conform informațiilor celor de la USA Today, acasă la Tim Cook alarma se declanșează în jurul orei 3:45. Doarme puțin mai mult în timpul weekend-urilor când nu se ridică din pat până la ora 4:15.

Citește e-mail-ul

Odată ce se trezește începe să citească mesajele. Primește aproximativ 7-800 de e-mailuri în timpul nopții, iar el spune că este atât de dedicat muncii sale că citește, de fapt, majoritatea mesajelor.

Exerciții

Ora 5 dimineața îl găsește în sala de gimnastică, făcându-și antrenamentele. Preferă să-și facă antrenamentele singur și nu în Apple Park.

Micul dejun

Nu știm dacă CEO-ul mănâncă regulat micul dejun sau nu, dar dacă o face, zvonurile spun că el urmează o dietă de fitness. Puțin gălbenuș de ou, cereale fără zahăr și, de asemenea, lapte de migdale fără zahăr. Când exagerează, adaugă și ceva șuncă. Se pare că preferă șunca de curcan.

Șeful bun

În timpul programului de lucru, se spune că Cook este destul de cooperant cu colegii săi, întotdeauna ascultă ceea ce au de spus.

Șeful rău

Desigur, nu poți controla o companie enormă doar fiind drăguț și cu cuvinte dulci, deci nu e un vis să lucrezi pentru Cook. Zvonurile spun că el poate avea și o latură întunecată, poate ține întâlniri maraton, pune întrebări tot timpul și hărțuiește angajații cu e-mailuri toată ziua.

Ora prânzului

Deși mănâncă de obicei singur prânzul, uneori se duce jos în cantina Apple, pentru a lua prânzul cu angajați aleatorii și pentru a vorbi cu ei.

Angajatul ideal

Cook nu este doar un șef, ci și angajat. Este un angajat model căci una este să te trezești dimineața devreme pentru ajunge la birou la timp, dar se pare că el este și ultimul care pleacă. Cine nu și-ar dori așa un angajat?

Viața privată este privată

Lui Cook îi place să-și lase viața privată în interiorul celor patru ziduri ale casei sale. Este foarte dedicat ideii de a separa munca de partea privată a vieții sale.

O odihnă activă

Tot ce știm despre felul în care se relaxează este că îi place să se odihnească activ: el face multe drumeții pe munte sau merge cu bicicleta.

Somnul este important

S-ar putea să bănuiți pornind de la ora alarmei de dimineață de la ora 3:45 că CEO-ul Apple nu doarme foarte mult. Cu toate acestea, el știe și cât de important este somnul, așa că întotdeauna încearcă să doarmă cel puțin 7 ore. În consecință, se bagă de obicei în pat în jurul orei 20:45.

sursa: Business Insider

http://bit.ly/2xs2qOA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.