00_april_apple_park_drone_video_cover

Aruncați o privire în interiorul navetei spațiale din Apple Park!

#Noutăți
2017. 04. 21.

Construcția avansează foarte rapid la complexul Apple Park, muncitorii lucrând până noaptea târziu pentru a finaliza cât mai curând posibil lucrările. Unul dintre pasionații filmărilor realizate cu drona s-a folosit de acest lucru și a aruncat o privire și în interiorul clădirii.

Ceea ce vedem în scurtul videoclip este uimitor. Bine, am văzut că mai există încă câteva lucruri nefinalizate, vedem cutii, materiale de construcție și diferite utilaje pretutindeni. Cu toate acestea, spațiile interioare arată uimitor. Desigur, toate vor arăta chiar și mai bine după ce se vor finaliza toate lucrările.

Acest lucru ar trebui să se întâmple cât de curând, deoarece Apple a început deja să-și mute angajații în noile clădirile, în curând întregul campus va fi ocupat de angajați. Lucrările de amenajarea teritoriului se desfășoară într-un ritm alert, sunt plantați tot mai mulți copaci, deși încă mai sunt multe utilaje de jur împrejur.

Puteți, vedea de asemenea, Steve Jobs Theater cu a sa formă de ciupercă, deși panourile de sticlă sunt încă acoperite cu folie albă, astfel încât nu vedem prea multe în afară de forma exterioară, dar aceasta arată foarte bine. Ceea ce este deosebit de interesant în acestă filmare sunt imaginile surprinse noaptea. Apple Park arată foarte bine cu toate luminile aprinse chiar și așa nefinalizat. Dacă doriți să urmăriți doar această parte, derulați la sfârșitul videoclipului, iar imaginile din interior încep cam la secunda 50.

Filmarea a fost realizată de Duncan Sinfield, ale cărui video-uri le-am prezentat în fiecare lună în articolele despre filmările realizate cu drone ale Apple Park.

sursa: 9to5mac