imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple va realiza un documentar despre casa de discuri Cash Money Records și rapperul Birdman


Apple a semnat un acord cu casa de discuri Cash Money Records și cofondatorul său, rapperul Birdman. Informații din piață afirmă că acest acord ar viza realizarea unui documentar despre Cash Money și Birdman, care va fi difuzat în exclusivitate pe Apple Music.

Informația a fost confirmată atât de Larry Jackson, de la Apple Music, cât și de Birdman, prin postări pe Instagram, în care Jackson îl numește pe Birdman un „negociator dur”, arată MacRumors.

Deocamdată nu există foarte multe detalii legate de acest acord, astfel încât este neclar ce ar putea viza.

Cash Money Records reprezintă artiști precum Drake, Young Money, Lil Wayne sau Nicki Minaj, iar cei de la Macrumors speculează că ar putea fi vorba despre viitoare acorduri prin care produse realizate de artiștii care au semnat cu Cash Money ar putea fi distribuite exclusiv pe Apple Music.

Bloomberg respinge însă aceste informații și spune că nu este vorba de un acord care să obțină drepturile exclusive de difuzare pentru toți artiștii care au contracte cu Cash Money, ci despre un documentar privind una dintre cele mai de succes mărci din industria hip-hop.

Acest documentar ar urma să fie încă un pas făcut de Apple în eforturile de dezvoltare a programelor de televiziune, după ce a semnat cu Gwyneth Paltrow, Gary Vaynerchuk și will.i.am. Aceștia vor fi judecători în reality show-ul Planet of the Apps. De asemenea, compania va finanța un miniserial în șase episoade cu Dr Dre în rolul principal, intitulat Vital Signs.

În ultima vreme, conducerea Apple pariază pe conținutul exclusiv și original pentru a-și majora numărul de abonați la Apple Music și au semnat acorduri cu artiști precum Britney Spears, Taylor Swift sau Katy Perry.

De la lansarea sa, la finele lui iunie 2015, Apple Music a înregistrat o creștere stabilă, pentru a ajunge în iunie 2016 la peste 15 milioane de abonați plătitori.

sursa: Music Business Worldwide, Bloomberg, coverfoto Wikipedia

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!