imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple transformă setul de reguli din App Store într-o carte de benzi desenate


Știm cu toții numeroasele glume despre cum nimeni nu citește „Termenii și condițiile” indiferent de ce cumpără/achiziționează. Apple a găsit un mod inedit de a rezolva această problemă și transformă noile reguli din App Store într-o carte de benzi desenate. În timpul ediției 15 a Apple Design Awards, compania a anunțat că noile reguli în baza cărora sunt acceptate aplicațiile în App Store (App Store Review Guidelines) vor fi îmbunătăţite.

Acum, pe pagina App Store Review Guidelines există două seturi de reguli listate: cele dinainte și cele de după 13 iunie 2016.

App-Store-1

Transformarea a fost realizată în parteneriat cu Madefire și va înfățișa noile App Store Review Guidelines sub forma unei cărți de benzi desenate, „App Review Guidelines: The Comic Book”.

Madefire a ajutat Apple să dezvolte o poveste care concentrează setul de reguli din AppStore în 5 secțiuni clare în cadrul poveștii: Siguranță, Performanță, Business, Design și Juridic. În carte apar numeroase personaje care reprezintă părți diferite ale poveștii.

Fiecare secțiune vine cu propriul său stil, caracteristic benzilor desenate.

App-Store-2

Cu această idee Apple va reuși, cel mai probabil, să atragă atenția dezvoltatorilor tineri, care poate nu ar fi fost atât de captivați de stilul vechi, rigid de prezentare a setului de reguli. Nu este de ignorat nici faptul că Apple a precizat că anul acesta la WWDC 2016 s-a bucurat de prezența multor dezvoltatori tineri, cel mai mic având surprinzătoarea vârstă de nouă ani.

În plus, cu noua carte de benzi desenate Apple reușește să atragă și numeroșii fanii adulți ai cărților de benzi desenate, care sunt interesați și de dezvoltarea aplicațiilor.

Avem mulți copii care downloadează multe aplicații. Controlul parental funcționează foarte bine când e vorba de protejarea copiilor, dar trebuie să ne asumăm și noi responsabilitatea. Trebuie să știți că suntem atenți la protecția copiilor.

App-Store-3

Desenele din interiorul cărții au fost realizate în colaborare cu Mark Simmons, Ile Wolf, Luján Fernández, Shari Chankhamma, Ben Jelter, Malcom Johnson, și Dailen Ogden.

sursa: 9To5Mac, Macstories, Mashable

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!