imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple testează AirPod-urile cu transpirație sintetică


Compania din Cupertino face controlul calității într-un mod destul de unic pentru dispozitivele purtabile: atât Apple Watch cât și AirPod-urile sunt supuse testelor cu transpirație sintetică pentru a se asigura că sunt potrivite pentru uzul uman.

Apple nu lasă nimic la voia întâmplării, după cum a aflat jurnalista de la Vice – Arielle Duhaime-Ross din culise în timpul unui interviu cu vicepreședintele companiei pentru Mediu, Politici și Inițiative sociale, Lisa Jackson. Ceea ce a determinat această discuție exclusivă a fost Ziua Internațională a Mamei Pământ și, de asemenea, am aflat că Apple intenționează să pună capăt exploatării mediului ca un pas necesar pentru a face mai mulți oameni fericiți cu iPhone-urile.

În timpul interviului, au fost menționate și aspirațiile Apple de a crea dispozitive care să aibă cea mai lungă durată de viață. Sondajele sugerează că folosim un iPhone timp de trei ani în medie, în timp ce este destul de comun să folosim telefoanele altor companii pentru mai puțin de un an, pe măsură ce sunt uzate. Vicepreședintele Jackson crede că acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii aleg produsele Apple, dar pentru a face acest lucru nu are nevoie doar de hardware și software care poate dura ani de zile, ci trebuie să efectueze și un control de calitate foarte atent pentru toate produsele lor.

De exemplu, o pereche de căști folosite un an sau un ceas care este folosit zilnic pot emite substanțe care pot fi dăunătoare pentru pielea umană. Acest lucru este similar în cazul produselor cosmetice, bijuterii, accesorii și haine. Apple pune Apple Watch și AirPod-urile în această categorie, astfel încât noile serii trebuie să fie supuse unor teste serioase înainte ca acestea să intre pe rafturi. Secretul constă în sudoarea sintetică, lucru care poate suna cam scârbos. Mai mult decât atât, există chiar și o compania specializată în acest lucru în Silicon Valley: Pickering Laboratories este specializată în special în experimentarea și producerea de astfel de substanțe și altele similare.

Dacă credeai că există o cerere foarte scăzută de transpirație sintetică, Apple îți va dovedi că greșești. Ea folosește 1.5 – 2 litri din acest lichid magic în Cupertino. Așa cum poți vedea în imagini, ei scufundă căștile și carcasele ceasurilor în containere mici. Această piață ar exploda dacă Apple ar putea adăuga senzori de sudoare la Watch: atunci va fi mult mai ușor pentru Apple să cumpere companii în domeniul de afaceri similar.

sursa: Cult of Mac

MBA finantare
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!