imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple s-a aliat cu Will.i.am și Ben Silverman pentru a realiza un serial care are ca subiect central economia aplicațiilor din App Store


Apple se lansează în producția de filme cu un proiect în care un rol central este dedicat modului în care sunt dezvoltate aplicațiile sale. Pentru a da viață acestui proiect, producătorul iPhone s-a aliat cu muzicianul Will.i.am și doi veterani ai producțiilor de televiziune, Ben Silverman și Howard T. Owens.

Will.i.am
Will.i.am

Am văzut câteva povești cu adevărat inspiratoare și incredibile de la dezvoltatorii noștri prin ceea ce au făcut, de unde vin, cum au început și problemele pe care le-au rezolvat

spune Eddy Cue, responsabil, între altele, pentru iTunes și Apple Music, potrivit publicației Hollywood Reporter.

Relația dintre Silverman și Cue datează din perioada în care primul dintre ei era co-președinte la NBC Entertainment iar cei doi au lucrat împreună pentru a promova „The Office”, în primele sezoane.

Silverman a declarat că Owens și Will.i.am, membru fondator al trupei Black Eyed Peas dar și un antreprenor în industria IT, i-au prezentat proiectul, pe care l-a dus direct la Apple. „Sunt singurii parteneri care pot aduce la viață această idee”, a subliniat el.

Ben Silverman
Ben Silverman

Serialul improvizat este al doilea proiect TV care apare de la Apple în ultimele luni. Primul este Vital Signs, în care vedetă este celebrul Dr. Dre.

Apple are de asemenea o colaborare inedită cu site-ul de știri Vice, pentru documentare difuzate pe Apple Music.

Cue nu a dorit să comenteze cum va fi distribuit cel mai recent proiect TV, afirmând că este vorba de o fază timpurie și multe detalii urmează încă să fie stabilite. „Ne dorim cu siguranță ca oricine să poată vedea serialul la televizor, pe iPhone și iPad”, a spus acesta.

AdAge notează că experimentul ar putea fi profitabil pentru gigantul IT din Cupertino, deoarece promovează App Store, și s-a interesat dacă noul serial va conține reclame, dar un purtător de cuvânt al Apple nu a dorit să comenteze.

sursa: Hollywood Reporter, AdAge

iPhone 8 Vestitorii Primaverii
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!