imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple Pencil și iPad Pro pe lista TIME a celor mai bune invenții ale anului 2015


Revista TIME a publicat lista celor mai bune 25 de invenții ale acestui an. Pe listă mai se află și Apple Pencil-ul și iPad-ul Pro.

Iată ce au zis cei de la TIME despre aceste produse:

În cei 450 de ani de la invenția lui, creionul a devenit atât de ubicuu, încât am uitat cu toții ce tehnologie remarcabilă este. Poate scrie în orice unghi. Urmele lăsate devin mai negre în funcție de cât de tare apăsăm. De asemenea putem șterge urmele lăsate de acesta. Reproducerea acestor funcționalități în mediul digital a fost o adevărată problemă care i-a obsedat pe ingineri de ceva vreme și asta este ceea ce face eforturile Apple atât de impresionante. Creionul ajută utilizatorul să deseneze, scrie sau picteze pe ecran în același mod în care ar face-o și pe hârtie. În plus lucrează împreună cu iPad Pro-ul, o tabletă mai rapidă decât 80% dintre laptopurile vândute în ultimul an, încât nu există întârzieri perceptibile. Acest tandem a dat naștere deja speculațiilor despre noi modalități de a crea artă, animații, planuri sau altele. “Îți poți pune oriunde mâna și (ecranul iPad Pro-ului) o ignoră total, citește doar Pencil-ul” mai spunea Don Shank, art director la Pixar după ce a testat produsul în septembrie.

Red_self-balancing_two-wheeled_board_with_a_person_standing_on_it

Lista celor 25 de invenții mai cuprinde “Hooverboard Scooter-ul” – un fel de simbioză între skateboard și Segway; “The Transparent Truck” – un concept dezvoltat de Samsung cu agenția de advertising Leo Burnett; pantofii pentru sport de la Nike pe care îi poți “lega” doar cu o mână; tigaia care te învață să gătești și altele. Dacă doriți, puteți să vedeți toate cele 25 de invenții aici.

sursa: AppleWorld.Today, TIME

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!