imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple oferă studenților o reducere de 50% la serviciile Apple Music


După veștile care anunțau actualizarea serviciului de streaming de muzică al Apple, compania a pregătit o nouă surpriză pentru utilizatori, de data aceasta pentru studenți. Apple lansează un nou plan menit să crească numărul abonaților Apple Music. Acesta este adresat studenților și va reduce abonamentul cu 50% tuturor celor care sunt înscriși la un colegiu eligibil sau la o universitate. Oferta se aplică încă de astăzi în Statele Unite, UK, Germania, Australia, Danemarca, Irlanda, Australia și Noua Zeelandă.

Practic, pentru studenți abonamentul va costa de acum 4,99$ în locul costului total de 9,99$, iar cei care au deja un abonament dar sunt eligibili pentru noua ofertă pot de asemenea beneficia de ea. Reducerea va fi valabilă timp de 4 ani de la înscriere, ani care nu trebuie să fie în mod necesar consecutivi. Deci, un student care ia o pauză între semestre își poate reactiva opțiunea atunci când se reîntoarce la școală.

appleMusicStudent_2 appleMusicStudent_1

De precizat faptul că și cei care sunt la masterat vor beneficia de oferta, singura condiție fiind să fie înscriși la un colegiu sau o universitate, indiferent de gradul studiilor pe care le urmează. Pentru a putea face acest lucru posibil fără să permită fraude, Apple lucrează cu UNiDAYS, un furnizor de tehnologie de verificare a studenților, care se va asigura că toți cei care se beneficiază de ofertă sunt într-adevăr înscriși la o școală acceptată.

Chiar dacă Apple Music a fost uneori criticat din cauza interfeței sale, acest aspect nu a împiedicat platforma să crească. Apple a raportat că la momentul de față are 13 milioane de abonați, în creștere de 2 milioane față de luna februarie a acestui an.

appleMusicStudent_3 appleMusicStudent_4 appleMusicStudent_5

Prețurile competitive au fost marca acestui serviciu încă de la lansarea sa de anul trecut. În timp ce planul individual costă 9,99$, planul familial (până la 6 persoane) are un preț de 14,99$ pe luna, transformând platforma într-una dintre cele mai accesibile de pe piață.

Astfel, adăugarea unei noi oferte de preț pentru studenți va avea probabil același efect asupra creșterii numărului de abonați.

Trebuie menționat faptul că nu este prima oara când Apple își îndreaptă atenția către studenți. Compania a făcut oferte personalizate pentru studenți și pentru produsele hardware.

Anunțul referitor la noua ofertă Apple pentru studenți vine la câteva zile după ce compania a anunțat că își va actualiza serviciul de streaming de muzică. Potrivit The Verge, Apple va trece la un design alb-negru și cel mai probabil va adăuga versuri în aplicație.

Varianta updatata a Apple Music va fi lansată la conferința anuală a dezvoltatorilor (WWDC), ce va avea loc în luna iunie.

surse: TechCrunch, The Verge, 9To5Mac

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!