imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple Music e pe primul loc în preferințele clienților


Compania J.D. Power a publicat primul său studiu referitor la nivelul de satisfacție al clienților în rândul serviciilor de streaming de muzică. Rezultatele studiului arată că Apple Music a reușit să învingă competiția, situându-se pe primul loc, având rezultate foarte bune la capitolele performanță și fiabilitate, conținut și ușurință de utilizare.

Apple Music este aproape întotdeauna folosit pe dispozitivele Apple și serviciul performează cel mai bine în ceea ce privește satisfacția generală […]. Apple Music are cei mai mulți clienți care spun că și-au ales furnizorul pentru că este o parte din ecosistemul dispozitivului lor. Telefonul și tableta brandului se bucură de cel mai înalt nivel de angajament din partea clienților

se arată în studiu.

35% dintre utilizatorii Apple Music chestionați în studiu spun că sunt puternic fideli sistemului de streaming, spre deosebire de 30% dintre utilizatorii Google Play Music sau Spotify.

Apple conduce topul cu un punctaj de 834 situându-se pe primul loc la trei dintre cele șase categorii de măsură, având rezultate excelente la capitolul performanță și fiabilitate, conținut și ușurință de utilizare. Pe locul doi se află Rhapsody care are un scor de 826, iar pe locul trei se află Pandora cu un punctaj de 825. Spotify s-a clasat de abia pe locul 4 cu un scor de 824.

Studiul a măsurat satisfacția generală a clienților care au folosit un serviciu de streaming de muzică pe baza de abonament în ultimele șase luni.

Cele șase elemente de măsură au fost:

• performanță și fiabilitate
• ușurință de utilizare
• costul serviciului
• conținut
• comunicare
• servicii clienți

Punctajul a fost realizat pe o scară de 1000 de puncte.

La începutul acestei luni, Apple a anunțat că are acum 17 milioane de utilizatori abonați la Apple Music, în creștere față de cei 13 milioane înregistrați în luna aprilie, notează 9to5mac.

sursa: 9to5Mac, J. D. Power, Patently Apple

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!