imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple, Microsoft și Netflix sunt cele mai iubite branduri din America


Apple, Microsoft și Netflix sunt cele mai iubite branduri din Statele Unite ale Americii, potrivit unui studiu publicat de Accenture Interactive și Fjord, divizia sa de design și inovație.

Love Index 2016 arată că Netflix, Fitbit, Amazon, Apple și Facebook stabilesc ritmul în Statele Unite în ceea ce privește experiența legată de branduri în diferitele industrii. Astfel, modul în care oamenii interacționează cu produsele și serviciile acestor companii contribuie la creșterea așteptărilor pentru celelalte produse cu care intră în contact, arată un comunicat al Accenture Interactive, care denumește acest fenomen „liquid expectations”.

Pentru studiul realizat în 2016, firmă a intervievat peste 26.000 de oameni din Statele Unite, Marea Britanie și Brazilia, care au fost rugați să acorde note pentru peste 70 de branduri din industria auto, bancară, hotelieră și comerțul cu amănuntul.

Love Index folosește în măsurarea brandului cinci vectori: amuzament, relevanță, angajament, social și util, care sunt utilizați pentru a clasifica experiență clienților în urma folosirii unui produs, a explicat Nan Nayak, care a condus echipa ce a realizat studiul.

Ce măsoară cei 5 vectori:

 • Fun – îmi menține atenția într-un mod plăcut
 • Relevant – îmi oferă clar și adaptat informația de care am nevoie, când am nevoie
 • Engaging – se identifică cu nevoile și dorințele mele individuale
 • Social – mă ajută să mă conectez cu ceilalți
 • Helpful – e eficient, ușor și adaptabil în timp

Am descoperit că multe dintre trăsăturile pe care oamenii le caută în relațiile umane se aplică de asemenea și în relațiile cu brandurile. Love Index arată de ce iubesc oamenii anumite branduri și ce pot face companiile pentru a crește și a susține acest atașament.

a adăugat el.

Experience-new-products-at-Danbury-Microsoft-Store-gomicrosoft

Care este clasamentul celor mai iubite 10 branduri:

 1. Apple
 2. Microsoft
 3. Netflix
 4. Samsung
 5. Sony
 6. Google
 7. Amazon
 8. Fitbit
 9. Facebook
 10. Walmart
d0b65206_bluray-netflix

Apple domină clasamentul în ceea ce privește criteriul „Engaging”, în timp ce Netflix are cel mai bun scor la „Fun”. Amazon se clasează primul la două dimensiuni-„Helpful” și „Relevant”.

sursa: Accenture

iPhone8_finantare_iunie
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!