imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple introduce schimbări majore în zona de retail


Weekendul care a trecut, Apple a ținut o ședință pentru personalul din zona de retail în cadrul căreia s-au stabilit numeroase schimbări, inclusiv numele unor noi funcții în companie, funcții vechi redenumite, un layout diferit al magazinelor și un nou credo al companiei pe care conducerea Apple dorește că angajații să îl respecte.

Apple va implementa 3 noi poziții de retail în Statele Unite și Marea Britanie, inclusiv două poziții de nivel pro și o nouă poziție de „expert tehnic”.

Pro – o nouă funcție în domeniul vânzărilor, care se situează peste cea a Expertului. Acești angajați sunt considerați angajații Apple cu cel mai mare bagaj de cunoștințe din domeniul produselor și serviciilor.

Creative Pro – o nouă poziție, care se află deaspura creativului. Acești angajați sunt considerați angajații Apple cu cel mai mare bagaj de cunoștințe din domeniul produselor și serviciilor.

Technical Expert – o nouă poziție de servicii clienți, situat ca nivel între Technical Specialist și Genius.

Apple a redenumit și diferite secțiuni ale magazinelor sale, schimbând numele vânzărilor de la „Red Zone” la „Product Zone” și de la „Back-of-House” la „Backstage”. În plus, și numele unor funcții ale angajaților au fost schimbate, Red Zone specialists devenind pur și simplu „Specialists”, în timp ce Back-of-House și Inventory Specialists devin „Operation Specialists” și „Operations Pros”. „Family Room Specialists” au devenit doar „Technical Specialists”, iar „Business Specialists” sunt acum „Business Experts”.

Apple-Store-1

Noul credo al companiei începe spunând că ‘Noi suntem aici să îmbogățim vieți. Să ajutăm persoanele visătoare să devină persoane care fac ceva în sensul ăsta, să ajutăm pasiunea să extindă potențialul omului, să facem cea mai bună muncă din viața noastră”.

 Enriching lives.

We are here to enrich lives.
To help dreamers become doers,
to help passion expand human potential,
to do the best work of our lives.

AT OUR BEST

We give more than we take.
From the planet,
to the person beside us.
We become a place to belong
where everyone is welcome.
Everyone.

We draw strength from our differences.
From background and perspective
to collaboration and debate.
We are open.

We redefine expectations.
First for ourselves, then for the world.
Because we’re a little crazy.
Because “good enough” isn’t.
Because what we do says who we are.

We find courage.
To try and to fail,
to learn and to grow,
to figure out what’s next,
to imagine the unimaginable,
to do it all over again tomorrow.

AT OUR CORE

We believe our soul is our people.
People who recognize themselves
in each other.
People who shine a spotlight
only to stand outside it.
People who work to leave this world better than they found it.
People who live to enrich lives.

learn_large_2x

Apple a menționat că până acum există 30 de locații care respectă noul concept de design. Noul aspect include o combinație dintre The Avenue, Genius Grove, The Forum, The Plaza și The Boardroom. Apple renovează zeci de locații, aplicând noul design de ultima generație. Toate locațiile noi ale companiei, începând cu mijlocul anului 2015, s-au bazat pe noul concept de design.

sursa: MacRumors, AppleInsider

iPad Pro Vestitorii Primaverii
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!