imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple Campus 2: situația lucrărilor la începutul lunii septembrie


Astăzi va fi probabil ultimul eveniment major Apple care nu are loc în auditorium-ul noului Campus. Haideți să vedem care este în prezent starea lucrărilor la viitorul sediu Apple.

Urmărim deja de ceva vreme, cu foarte mare interes, evoluția lucrărilor la clădirile care fac parte din Apple Campus 2. La asta ne ajută cei doi fani Apple, Duncan Roberts și Matthew Sinfield, care postează la începutul fiecărei luni filmări spectaculoase, realizate cu drone, ale șantierului. Poate fi foarte interesant, și chiar vă recomand să faceți asta din când în când, să vizionați și filmările mai vechi pentru a putea avea o imagine mai clară a progresului rapid realizat. Dar acum haideți să vedem materialele postate de cei doi la începutul acestei luni.

Mai jos puteți vedea clipurile cu filmările celor doi. Prima este cea a lui Sinfield urmată de cea a lui Roberts.


Progresul lucrărilor este evident, dar totuși este puțin probabil ca șantierul să se finalizeze până la sfârșitul acestui an. Estimarea făcută de Tim Cook acum câteva luni, conform căreia angajații se vor muta în noul sediu în prima jumătate a anului viitor, pare mult mai realistă. În filmare putem vedea că cea mai mare parte a acoperișului a fost deja acoperită cu panouri solare. De asemenea se vede că a fost montată cea mai mare partea a geamurilor curbate de sticlă. La fel și copertinele care protejează interiorul clădirii de lumina solară.

“Dealul” de pământ se micșorează, fiind folosită o bună parte din el deja pentru amenajările în curs de execuție. Tunelele de acces și auditorium-ul au fost “împachetate” cu spumă izolatoare fiind deja și parțial acoperite cu pământ. Au fost deja plantați câțiva copaci și a început să prindă contur heleșteul care face parte din proiect. Garajele și rampele de acces la acestea sunt finalizate. Se observă un progres important și la construcțiile adiacente cum ar fi centrul de Research & Development, birourile de pe Tantau Avenue și altele.

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!