imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple Campus 2: situația lucrărilor la începutul lunii noiembrie


Iată că a venit și luna noiembrie, ceea ce înseamnă că mai sunt doar 52 de zile până la Crăciun, dar mai înseamnă și că, așa cum ne-am obișnuit deja, au fost publicate noi filmări realizate cu drona ale evoluției lucrărilor la Apple Campus 2.

De data aceasta, alături de filmările deja consacraților Duncan Sinfield și Matthew Roberts avem și filmarea lui Al Diaz. Toate cele trei filmări sunt la calitate 4K.

Începem cu filmarea lui Sinfield.

Lucrările au avans foarte mult. Fațada este aproape gata, au apărut primii copaci, tunelele sunt în mare parte deja acoperite cu pământ și macaralele mari au început să dispară, semn că cea mai mare parte a lucrărilor majore la exterior se apropie de finalizare. Sinfield se folosește și de secvențe filmate anul trecut pentru a puncta avansul lucrărilor la una dintre cele mai mari clădiri de birouri din lume.

Continuăm cu filmarea lui Roberts.

Instalarea panourilor solare pe clădiri este realizată în proporție de 50 % – întregul campus va fi alimentat cu energie 100% regenerabilă conform celor spuse de Apple, proiectul de amenajare exterioară începe să prindă contur, cele două parcări exterioare sunt finalizate – fiecare parcare are patru etaje, iar împreună acestea vor oferi aproximativ 11000 de locuri pentru mașinile angajaților.

În cele din urmă să urmărim și filmarea realizată de cel mai nou membru al echipei care ne oferă lunar filmări cu drona ale șantierului de la Apple Campus 2: Al Diaz.

Acesta nu și-a însoțit filmarea cu text care să completeze cu informații imaginile, ci le-a lăsat pe acestea să vorbească, ceea ce este mai plăcut ochiului. Dar din păcate, cel mai probabil datorită vremii, care pare a fi fost neprielnică la momentul filmării, are cea mai scurtă filmare. Este totuși, destul de spectaculoasă. Aparent acesta a zburat mai aproape de clădiri surprinzând puțin mai multe detalii.

Reamintim că planul celor de la Apple este să se mute în noua clădire în 2017 astfel încât viitorul iPhone va fi, cel mai probabil, lansat în auditorium-ul noului Campus.

iPhone8_finantare_iunie
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!