imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple a invitat jurnaliștii la un eveniment pe 7 septembrie, unde cel mai probabil va fi lansat iPhone 7


Numeroasele zvonuri referitoare la lansarea noului model de iPhone sunt din ce în ce mai aproape de confirmare. Apple a invitat jurnaliștii, pe data de 7 septembrie, la Bill Graham Auditorium din San Francisco pentru a participa la un eveniment, unde cel mai probabil vor fi lansate smartphone-urile iPhone 7 și iPhone7 plus. Potrivit Forbes, este posibil ca în cadrul evenimentului să fie lansată și o a doua generație Apple Watch.

Invitația trimisă jurnaliștilor luni dimineață nu dezvăluie niciun detaliu despre eveniment: „Ne vedem pe 7”, atât spune invitația trimisă mass-mediei.

iPhone-7-2-1

MacWorld sugerează că luminile colorate de pe invitație ar putea face referire la noua cameră dublă a iPhone-ului, despre care au apărut foarte multe zvonuri până acum.
După eveniment, pre-comenzile pentru device-urile din familia iPhone 7 sunt așteptate în jurul datei de 9 septembrie, iar vânzările vor începe, cel mai probabil, o săptămâna mai târziu, pe data de 16 septembrie.

Potrivit zvonurilor și a fotografiilor apărute în mediul online, iPhone-ul anului acesta va arată, cel mai probabil, aproape la fel că iPhone 6S, dar va avea o cameră mai mare, linii de antenă redesenate și nu va mai avea clasica mufă audio jack.

Decizia referitoare la eliminarea mufei jack, dacă se va dovedi a fi adevărată, va rămâne o idee controversată.

Zilele trecute, Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, a avertizat compania că eliminarea mufei jack nu este o idee bună.

ios10cover

La evenimentul din 7 septembrie este de așteptat ca invitații să vadă și update-urile finale pentru iOS 10 și macOS Sierra, care au fost prezentate în avanpremieră la Worldwide Developers Conference din luna iunie și care vor fi lansate în această toamnă.

Alte zvonuri apărute anul acesta, relatate de către Wall Street Journal și Bloomberg spun că Apple așteaptă până în 2017, când iPhone-ul împlinește 10 ani, pentru a uimi presa și utilizatorii cu un nou design de sticlă, o mai bună tehnologie pentru ecran, numită OLED, și un senzor de amprente încorporat în display, ce va fi folosit ca o metodă de eliminare a butonului de „home”.

sursa: MacWorld, BusinessInsider, Forbes

iPhoneX_finantare_iunie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!