imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple a colectat 8 milioane de dolari pentru World Wildlife Fund


Apple și 24 de dezvoltatori de soft care au lansat Apps for Earth, o campanie la nivel global pentru conservarea naturii, au generat venituri de peste 8 milioane de dolari, care vor fi donați World Wildlife Fund.

Reamintim că Apple și World Wildlife Fund au semnat un parteneriat prin care toate profiturile realizate pană în 24 aprilie din vânzarea pe iTunes App Store a 24 de aplicații și jocuri au fost virate ONG-ului specializat în salvarea naturii.

Apps for Earth a dovedit că acțiuni mici se pot transforma într-adevăr în mari schimbări. Această campanie susține eforturile noastre de protejare a pădurilor, oceanelor, surselor de apă și a vieții sălbatice de pe întreg globul și să lupte împotriva amenințărilor reprezentate de schimbările climatice și de lanțul nesustenabil de producere a hranei

a declarat cu această ocazie Carter Roberts, președinte și director executiv al ONG-ului WWF.

Apps-for-Earth-cover

Munca noastră se bazează pe angajamentul a sute de milioane de oameni din întreaga lume-în înțelegerea profundei dependențe față de Pământ și în a acționa pentru a proteja natura care ne susține pe noi toți.

Am fost uluit de devotamentul pe care Apple și cei 24 de dezvoltatori l-au oferit acestei campanii. Creativitatea și efortul lor eroic au adus misiunea și munca noastră în viețile oamenilor la o scară enormă. Sperăm că Apps for Earth a lăsat o amprentă permanentă asupra tuturor celor care au participat și va inspira un nou val de apărători ai mediului natural.

a adăugat acesta.

Câteva exemple de aplicații a căror cumpărare a susținut activitatea WWF:
Angry Birds 2, Dragon City Mobile, WWF Together, Jurrasic World, Candy Crush Sodă Saga, Kendall and Kylie, Cooking Dash 2016, Disney Infinity 3.0 Toy Box : Play Without Limits.

sursa: Apple

iPhone 8 Vestitorii Primaverii
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!