Warhammer-40K-Deathwatch-cover

Aplicația săptămânii: Warhammer 40,000: Deathwatch

#Noutăți
2016. 02. 19.

Ziua de vineri ne aduce și nominalizarea noii aplicații a săptămânii disponibilă gratuit în App Store. Rămânem în zona jocurilor, ca și săptămâna trecută: „Warhammer 40.000: Deathwatch – Tyranid Invasion” este aplicația care va fi disponibilă pentru a fi descărcată gratuit pentru următoarele 7 zile.

Warhammer 40.000: Deathwatch: Tyranid Invasion” este un joc de strategie turn-based, a cărui acțiune se întâmplă undeva la marginea spațiului imperial, acolo unde tu trebuie să controlezi trupele Space Marines pentru a lupta contra Tyranids într-o serie de bătălii tactice. De la orașe devastate de război, până în interiorul bio-navelor Tyranid-iene, misiunile vor duce la creșterea puterii și a abilităților membrilor echipei tale în timp ce se confruntă cu amenințări și pericole din ce în ce mai mari.

LUPTA: Pornește în aventura de a salva sectorul de amenințarea extraterestră. Luptă pe parcursul a 40 de misiuni pentru a învinge inamicii.

COLECTAREA: 38 de trupe unice DeathWatch Space Marines sunt puse la bătaie pentru a fi colectate. Personalizați-le cu cele peste 150 de arme și echipamente diferite care sunt disponibile în joc.

LEVEL UP: câștigă puncte de experiență din misiuni pentru a le folosi apoi pe trupele tale Space Marines ca să deblochezi noi dexterități și abilități puternice.

În „Warhammer 40.000: Deathwatch – Tyranid Invasion” aveţi posibilitatea de a realiza achiziții în aplicație dar, dacă doriţi, puteți dezactiva această opțiune de cumpărare in-app de pe dispozitivul dumneavoastră, ceea ce este foarte important. Prin urmare, puteți juca și debloca toate misiunile și colecta tot conținutul jocului, fără a fi necesară nici o achiziție în aplicație.

Jocul ocupă un spațiu de 839 MB, este disponibil pentru iPhone și iPad, cerințele minime fiind de a avea un dispozitiv iPhone 5, iPad 4, iPad Mini 2 sau mai noi și poate fi descărcată gratuit de aici.