imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația săptămânii: Space Marshals


Cu oarecare întârziere revenim cu aplicația săptămânii publicată vinerea trecută și disponibilă gratuit în AppStore până vinerea viitoare. Avem de-a face și de această dată cu un joc, fiind vorba despre “Space Marshals”, aplicație dezvoltată de cei de la Pixelbite.

screen1334x1334-3

Space Marshals este un joc de acțiune de tip top-view. Eroul principal este un fost “șerif spațial” care, în urma unor evenimente neclare, a ajuns prizonier și a fost pus să hiberneze pe o închisoare spațială. Într-o zi, această închisoare este deturnată de bandiți pentru a asigura evadarea unui nelegiuit faimos. În aceste condiții, eroul nostru este trezit, reinstaurat în funcția de șerif și i se cere să îi elimine pe bandiți.

screen1334x1334-4

Misiunea nu este nicidecum ușoară, dar eroul nostru beneficiază de diferite “facilități”, putând deveni invizibil sau având la îndemână tot felul de arme nimicitoare. Este nevoie de o strategie de joc întrucât nelegiuții sunt mulți și unii au la rândul lor abilități foarte bune. Trebuie să urmărești diferite tactici pentru a-l pune pe șerif în poziții avantajoase din care poate lichida un inamic dintr-o lovitură ori pentru a le distrage atenția acestora sau tot felul de alte strategii necesare poentru a rezolva cu succes anumite niveluri. Trebuie profitat din plin de toate avantajele pe care ți le oferă terenul sau diferitele tipuri de bonusuri, arme sau armuri disponibile.

screen1334x1334-5

Ai la dispoziție o varietate mare de arme, de la pistol, pușcă sau grenadă, până la tot felul de alte arme futuristice – doar povestea se desfășoară în spațiu și în viitor. De asemenea, trebuie să fii atent înainte de începerea fiecărui nivel ce arme sau ce armuri folosești pentru a-ți asigura succesul în îndeplinirea misiunii. Pe parcursul acesteia te poți realimenta cu “viață”, “scut” sau muniție pentru armamentul disponibil.

screen1334x1334-7

Deși jocul are ca cerință minimă iOS 7, el este optimizat pentru iOS 8 care vine cu Metal graphics, ceea ce înseamnă că dispozitivele mai vechi (iPhone 4 sau mai vechi) nu pot rula jocul. Grafica și animațiile sunt foarte bine realizate, iar controlul este de tip “joystick”. Poți folosi și controllere externe pentru controlul jocului, după cele spuse de dezvoltator pe site, dar noi nu am testat această opțiune.

Jocul poate fi descărcat de aici și, așa cum spuneam și mai sus, are ca cerințe minime iOS 7, poate rula pe orice dispozitiv, iPhone, iPad sau iPod Touch care îndeplinește această cerință și ocupă 321 MB ca spațiu de stocare pe dispozitivul dumneavoastră.

iPad Pro Vestitorii Primaverii
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!