imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația săptămânii: Pixel Cup Soccer 16


Am rămas și săptămâna aceasta în categoria jocurilor din AppStore, căci aplicația gratuită a acestei săptămâni este jocul retro de fotbal Pixel Cup Soccer 16.

Combinația celor doi termeni foarte la modă, retro și fotbal, pare o soluție ce garantează succesul. Practic, avem de-a face cu un joc de fotbal cu grafică “pixelată” dezvoltat pentru iPhone, iPad și iPod Touch.

Pixel-Cup-Soccer-16-1

În prezentarea aplicației alese de editorii Apple, aceștia notează:

Pixel Cup Soccer 16 este o abordare retro și revigorantă a jocului de fotbal. Ne place aerul old-school al animației și coloanei sonore ce acompaniază jocul. Competiția împotriva AI-ului jocului e o adevărată provocare, dar noi preferăm jocul împotriva prietenilor în Party Mode.

Pixel-Cup-Soccer-16-2

Odată instalat jocul, poți alege în care dintre competițiile disponibile vrei să joci: Jocurile Olimpice 2016 – atât cu echipe de băieți, cât și de fete, Campionatul European din 2016, Copa America, Campionatul Mondial, Campionatul mondial de fotbal feminin sau Liga și Turneul Pixel. De asemenea, poți să te pregătești într-un meci amical sau unul de antrenament ori poți exersa loviturile de la 11 metri.

Pixel-Cup-Soccer-16-4

Înainte de începerea unui meci poți alege tipul de stadion, condițiile meteo, viteza de joc și nivelul de dificultate în care vrei să joci. Controlul jucătorilor se face folosind un joystick virtual aflat în stânga ecranului – cu care controlezi direcția de alergare a jucătorului – și două butoane care se află în dreapta ecranului. Cele două butoane te ajută să șutezi și să pasezi sau pentru a schimba jucătorul și a încerca o deposedare, în funcție de momentul jocului, dacă ești în atac (în posesia mingii) sau în apărare. Poți chiar șuta și o minge curbat, dacă muți în sus sau în jos joystick-ul după ce ai șutat.

Săptămâna aceasta puteți descărca gratuit jocul de aici, economisind astfel 2,99 euro. Jocul vă va ocupa aproximativ 60 MB spațiu de stocare pe dispozitivul iOS.

iPad Pro Vestitorii Primaverii
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!