imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația săptămânii: Octagon


Revenim cu aplicația gratuită a acestei săptămâni. Am rămas în categoria jocurilor, numele lui fiind Octagon.

Din recenzia celor de la iMore:

Octagon este un Temple Run pe steroizi, cu muzică și grafică mult mai cool.

sau cum spun cei de la AppAdvice:

Dacă vă plac acele jocuri pentru care ai nevoie de reflexe imposibile atunci nu trebuie să ratați Octagon.

Așa cum sugerează și numele, eroul principal este un obiect octogonal de care trebuie să ai grijă pentru a trece peste toate obstacolele urmând traseul corect. Dacă nu reușești să muți “octogonul” pe traseul pe care trebuie sau să eviți obstacolele “mori”. Pentru a reuși asta ai nevoie de reflexe bune și rapide, dar mai ales să nu greșești direcția.

Octagon-1

Din punct de vedere al graficii, aceasta se înscrie perfect genului minimalist, nu vă așteptați la ambianțe realiste. Fiecare nivel are altă culoare, puțin psihedelică dacă mă întrebați pe mine, iar muzica acompaniază foarte potrivit fiecare nivel al jocului.

Octagon-3

Jocul are trei moduri: classic, endless și daily. În modul clasic trebuie să rămâi pe traseul corect pentru 60 de secunde, în modul endless, așa cum sugerează și numele, poți parcuge traseele la nesfârșit atât timp cât rămâi pe drumul cel bun, iar în modul daily paricipi la curse pentru “începători”, dar sunt destul de dificile așa că mai bine vă acomodați cu celelate moduri mai întâi.

Ca cerințe minimale jocul cere iOS 6.0, putând să-l instalați pe iPhone, iPad sau iPod Touch. Vă va ocupa aproximativ 30 MB. În mod normal jocul costă 1,99 eur, dar săptămâna aceasta este gratuit. Merită precizat și faptul că jocul nu oferă achiziții în joc, așa că vă veți putea bucura de experința de joc fără grija că pentru a finaliza un nivel ați fi putut achiziționa ceva care v-ar fi ușurat sarcina. Jocul îl puteți descărca de aici.

MacBook Pro Vestitorii Primaverii
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!