imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația săptămânii: MindNode


Ca în fiecare zi de vineri astăzi a fost anunțată aplicația gratuită a săptămânii. De data aceasta ne mutăm în categoria mai puțin explorată a aplicațiilor de productivitate. Aplicația acestei săptămâni este: MindNode.

MindNode-1

MindNode este o aplicație de “mind mapping” (“cartografierea ideilor” ar fi o traducere în română dar sună puțin ciudat așa că preferăm să păstrăm expresia în engleză) care-ți permite organizarea într-o structură intuitivă a propriilor idei. Iată ce scriu cei de la Apple despre aplicație:

Marile idei constau într-o mulțime de componente mai mici. Dacă-ți dorești să pornești o afacere, să alergi la un maraton – orice – urmărirea tuturor componentelor poate deveni dificilă. De aceea ne place MindNode. Interfața sa simplă te ajută să conectezi vizual toate componentele, pentru a îți oferi o imagine de ansamblu. În plus, MindNode are și o variantă de aplicație pentru Apple Watch astfel încât să-ți poți verifica ideile oricând.

Filmul introductiv realizat de cei de la MindNode ne ghidează primii pași în utilizarea aplicației. Interfața foarte curată și simplă îți permite redarea foarte simplă a unei idei noi și modificarea layoutului, configurarea și setarea graficii precum și utilizarea de template-uri predefinite.

MindNode-2

Poți foarte ușor să-ți așterni ideile ca noduri pentru ca apoi să le conectezi cu altele sau să le muți într-un alt grup dacă ți se pare că se potrivesc mai bine acolo. Rezultatul îl poți apoi stoca local sau îl poți stoca în iCloud astfel încât să-l poți accesa de pe orice dispozitiv Apple. Cei de la IdeasOnCanvas GmbH, dezvoltatorii aplicației, au realizat și o versiune pentru Apple Watch a aplicației (este vorba despre o aplicație separată care nu face parte din promoție și costă 29,99 euro) astfel încât poți urmări progresul unui proiect indiferent unde te afli. Proiectele le poți partaja în numeroase alte formate sau aplicații.

MindNode-3

Puteți instala gratuit săptămâna aceasta MindNode, variantele de iPhone, iPad și iPod Touch, accesând acest link și economisiți astfel 9,99 euro – costul normal al aplicației (este una dintre cele mai scumpe aplicații care au fost făcute disponibile gratuit ca aplicația săptămânii). Aplicația va ocupa aproximativ 44 MB și are ca cerințe minime pentru a putea fi instalată iOS 8.4.

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!