imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația săptămânii: IMPOSSIBLE ROAD


Mâine începe weekend-ul și asta înseamnă că cei de la Apple anunță aplicația care va fi disponibilă gratuit până joia viitoare. În ultima vreme aplicația liberă a săptămânii a fost mereu un joc. Nici săptămâna aceasta nu părăsim această categorie aplicația promovată acum fiind: IMPOSSIBLE ROAD.

1

Cei de la Apple scriu despre aplicație:

Cu ajutorul aplicației gratuite a săptămânii, promovăm o aplicație pe care o puteți instala gratuit timp de o săptămână. (achizițiile în aplicație se realizează separat.) Cât de mult poți rula o sferă pe o pistă super-abruptă, fără sfârșit, înainte ca aceasta să cadă? Vei găsi un joc de curse, diabolic de dificil, pe bază de scor – o capodoperă cu interfață minimalistă la care te vei întoarce mereu. Fie că rămâi pe pistă prin îndemânare, fie că revii pe aceasta navigând prin necunoscut și salturi sălbatice, vei fi captivat și împins până la limită.

Într-adevăr, navigația este foarte ușoară, iar scopul jocului și mai simplu, păstrează bila pe traseu și primești puncte. Apeși pe marginea din stânga a ecranului – este un buton – și virezi mingea la stânga, apeși pe marginea din dreapta și virezi la dreapta. Poți de asemenea folosi, pe dispozitivele compatibile (iPhone 6s și iPhone 7), 3D Touch-ul pentru a direcționa bila. Cel mai greu este controlul traiectoriei bilei în timpul unui salt. Poți sări/cade de pe pistă și cu îndemânare poți readuce bila pe pistă. Totul este să nu dureze prea mult saltul în “gol” înainte de a reveni pe traseu.

2

Jocul este dezvoltat de cei de la Wondrefull Lasers, iar prețul normal al aplicației este de 3 euro. Poate fi instalat pe dispozitivele care au instalat minim iOS 9, fiind compatibil cu iPhone, iPad și iPod Touch. Jocul îl puteți instala accesând acest link.

3

Jocurile prezentate ca aplicația săptămânii nu prea m-au mai entuziasmat în ultima perioadă, de aceea nici nu am mai scris despre ele, așa că voi încerca să vă prezint și alte aplicații care au devenit recent disponibile gratuit. Din păcate acestea nu știm cu precizie cât va dura oferta de a le putea descărca gratuit așa că dacă vi se pare ceva interesant vă recomand să descărcați cât mai repede pentru a putea beneficia de ofertă.

Magic Launcher Pro

launcher-700

Profitați la maxim de widgeturile iOS. Magic Launcher Pro ne permite practic să ne construim propriile widgeturi iOS cu ajutorul cărora să avem acces facil la cele mai uzuale aplicații. Acum este disponibil gratuit, economisind astfel 3 euro.

ForkLift 2

ForkLift

Aceasta nu este o aplicație iOS dar este foarte utilă. Poate completa sau înlocui Finderul din macOS, în plus fiind și un client FTP + SFTP + WebDAV + Amazon s3 foarte bun. Economia pe care o puteți realiza instalând acum aplicație este de 20 euro, prețul normal al aplicației.

Pocket Earth PRO Offline Maps & Travel Guides

Pocket-Earth-iOS-iPad-POI

Revenim în lumea iOS cu o aplicație de tip hartă. În mod normal aceasta costă 4,9 euro, dar pentru câteva ore va fi disponibilă gratuit. Nu are o interfață foarte prietenoasă dar “calul de dar nu se caută la dinți” spune o vorbă veche.

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!