Cut-the-Rope-Time-Travel-cover

Aplicația săptămânii: Cut the Rope: Time Travel

#Noutăți
2016. 04. 08.

Deși noi nu am scris despre aplicația săptămânii trecute, lucrurile au continuat să se desfășoare în mod normal și iată că cei de la Apple au publicat noua aplicație a săptămânii. Am putea spune că avem de-a face cu un adevărat clasic, căci vorbim despre “Cut the Rope: Time Travel”.

Cut-The-Rope-Time-Travel-1

Nu este pentru prima dată când jocul Cut the Rope este oferit gratuit în App Store. Ultima dată a fost disponibil gratuit în decembrie 2015. Bine, atunci era vorba despre altă versiune, vorbeam despre Cut the Rope 2. Jocul se bucură de o mare popularitate, personajul principal Om Nom având parte de aventuri care ne-au însoțit de-a lungul celor șase versiuni ale jocului.

Cut-The-Rope-Time-Travel-2

În acest nou episod îl însoțim pe Om Nom într-o călătorie în timp care ne plimbă de la întunecatul Ev Mediu, până ce ajungem în viitor (pentru a debloca acest nivel trebuie să-l achiziționați în aplicație, prețul fiind de 2 euro), trecându-ne și prin Renaștere, Egiptul Antic, vechea Grecie, epoca de piatră, epoca piraților, vestul sălbatic, perioada disco, dinastiile asiatice și revoluția industrială. Scopul lui Om Nom este același, el fiind neobosit în căutarea bomboanelor multîndrăgite, iar misiunea noastră este să îl ajutăm în această nobilă, dar și dificilă întreprindere.

În această versiune a jocului avem de-a face însă cu doi Om Nom a căror poftă de dulciuri trebuie să o satisfacem. Principiile jocului sunt însă aceleași, trebuie să tai frânghii sau cabluri pentru a elibera bomboanele și a-i hrăni pe drăgălașii monstruleți. Ai de trecut prin 10 lumi diferite, fiecare cu 15 niveluri, ceea ce ne asigură 150 de niveluri de trecut.

Jocul are variante de iPhone și iPad ce pot fi achiziționate separat din App Store. Ca cerințe minime solicită să avem instalat iOS 6 sau o altă versiune mai actuală.