imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația gratuită a săptămânii: Lifeline Whiteout


Iarna și-a intrat în drepturi depline și în timpul week-endului se înrăutățește vremea, deci ce aplicație mai bună am putea încerca în această săptămână decât Lifeline: Whiteout, parte din seria de succes Lifeline.

Acest joc face parte din jocurile Lifeline dezvoltate de echipa 3 Minute Games. Prima dintre ele a fost deja parte din promovarea aplicației gratuite a săptămânii cu aproximativ un an în urmă. Puteți vizita spațiul în acest joc (sau mai degrabă Taylor, protagonistul prin intermediul căruia jucați) și de această dată, sunteți dus pe un teren înghețat. Apple a scrie următoarele despre joc:

Seria Lifeline de aventuri interactive inovatoare bazate pe text devine mai ciudată și mult mai rece cu Whiteout. Răsturnarea de situație în acest nou capitol este mai vie și mai captivantă ca niciodată, iar alegerile grăbite pot avea rezultate mortale în cazul în care opțiunile nu sunt cântărite cu atenție. Este tensionat, ficțiunea se petrece rapid în porții perfect dozate.

Imagine: Radovan Zivkovic
Imagine: Radovan Zivkovic

Primiți un mesaj care vă deranjează rutina obișnuită de zi cu zi: cineva încearcă cu disperare să ajungă la dumneavoastră. Se pare că acea persoană se află într-un loc înghețat și a suferit un accident, așa că nu-și amintește nici măcar numele lui. Jacheta militară pe care o poartă are numele „V. Adams” pe plăcuța de identificare, de aceea protagonistul acestei povești se numește Adams. El vă cere ajutorul ca să poată scăpa de moartea sigură care îl așteaptă pe acest teren sumbru. Mai târziu, se dovedește că vremea este de departe cel mai puțin periculos lucru care îi stă în cale, iar aventura care vă captivează complet, începe.

Lifeline: Whiteout este un joc de aventură bazat pe text care funcţionează într-un mod similar cu celelalte părți ale seriei. Comunicați cu protagonistul prin propriul dispozitiv (iPhone, iPad sau Apple Watch). Evenimentele au loc în timp real, ceea ce înseamnă că, uneori, trebuie să așteptați minute sau chiar ore pentru ca Adams să vă contacteze – acesta este motivul pentru care puteți fi complet cufundat în aventură.

Imagine: Radovan Zivkovic
Imagine: Radovan Zivkovic

Mesajele dumneavoastră direcționează parcursul poveștii, astfel încât toate răspunsurile pe care le dați au o greutate în ceea ce privește rezultatul. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că îl puteți conduce pe Adams – de care începeți să aveți grijă într-adevăr după un timp – la o moarte sigură cu un răspuns greșit. Există mai multe finaluri, astfel încât să puteți relua din nou acest joc pentru a obține alt rezultat. Desigur, nu tuturor le place acest joc și va trebui să știți limba engleză pentru a-l juca, dar jocul merită o șansă.

Chiar dacă nu vă plac jocurile de aventură bazate pe text, puteți alege câteva dintre celelalte aplicații care au devenit gratuite chiar acum. Ar trebui să le descărcați cât mai curând posibil, deoarece acestea nu vor fi gratuite pentru o săptămână, vânzarea poate să reînceapă în câteva ore.

1979 Revolution

Acesta este un joc unic indie unde puteți juca rolul unui fotograf în timpul crizei din Iran, care a avut loc între 1978 și 1981. O idee uimitoare cu execuție uimitoare: nu e de mirare că a primit un premiu la IndieCade ’16.

NORTH & SOUTH – The Game

Trăiți Războiul Civil American prin acest joc de strategie conceput special pentru iPad. Acest joc conține diferite tipuri de scrieri și grafică de benzi desenate.

Money by Jumsoft

Toată lumea ar trebui să încerce o aplicație de contabilitate personală o dată în viață, pentru că este cu siguranță bine să știm pe ce ne-am cheltuit banii. App Money face exact acest lucru, deși nu arată prea frumos și nu este la fel de versatilă, dar cel puțin este gratuită. (Trebuie să descărcați o aplicație separată pentru iPad, dar aceasta este, de asemenea, gratuită.)

Feelca Tungsten

Dezvoltatorul de aplicații foto Feelca, IDEAMP, pare să folosească strategia de marketing de a face una dintre aplicații gratuite pentru o scurtă perioadă de timp, în fiecare săptămână. De data aceasta este aplicația Tungsten, dar fiți rapid și descărcați-o, pentru că de obicei reducerile durează doar câteva ore.

Serenity

În cele din urmă, să vedem o aplicație pentru Mac! Aplicațiile care imită sunetele de mediu și vă ajută să vă relaxați sau să vă concentrați sunt destul de populare pe iOS. Serenity este o aplicație de genul acesta pentru Mac și este gratuită în loc de 5 euro, prețul obişnuit.

Fotografie de copertă: Radovan Zivkovic

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!