imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația gratuită a săptămânii: Eggggg


A fost o săptămână frumoasă și fiind vineri, avem o nouă aplicație selectată pentru promoția Aplicația Gratuită a Săptămânii. De data aceasta Apple a ales un joc de tip platformă, destul de interesant, oarecum bizar: este vorba despre Eggggg joc dezvoltat de Hyper Games.

Ne-am gândit mult ce introducere ar trebui să scriem pentru Eggggg, dar apoi ne-am dat seama: de ce să ne gândim prea mult, cel mai bine este să fim cât mai direcți posibil. În acest joc, trebuie să vomiți. Trebuie să vomiți cât mai mult și să te provoci să vomiți în diferite culori și feluri, sau mai exact, să-l provoci pe protagonistul jocului, pe care-l cheamă Gilbert, să vomite. Apple de obicei nu este așa îndrăzneață în alegerea aplicației săptămânii.

Iată ce scrie Apple despre Eggggg:

O alergie severă la ouă nu este amuzantă – cu excepția cazului în care îți oferă o călătorie fantastică printr-o lume plină de pepite de aur, găini și pui de găină ucigași, și vomă. Deci, multă vomă. Controlul din acest joc platformă, inteligent și bizar este foarte bun, dar uneori eroul nostru cu propulsie bazată pe vomă, ne face să ne prăpădim de râs. Este cu adevărat o aventura Eggggg-celentă.

Nu sunt prea multe de scris despre poveste, afli totul despre asta dacă urmărești videoclipul introductiv. Modul de a controla personajul este interesant sau chiar amuzant. Practic, Gilbert stă pe loc și îl puteți face să vomite folosind cele două butoane de control din partea de jos a ecranului. Dacă apeși pe cel din stânga, Gilbert se va mișca la stânga și va vomita spre dreapta și invers. Acest lucru ar putea fi un pic ciudat la început, dar odată ce te obișnuiești cu controalele, devine destul de logic. Dacă apeși continuu butonul „mergi” și „sari” atingând scurt butonul.

La început, singurul tip de vomă pe care îl poți folosi este verde, dar pe măsură ce avansezi în joc, vei obține un fel de vomă roz lipicioasă și așa mai departe. Nu sunt multe niveluri, dar cele care există au fost desenate manual de către dezvoltatori, astfel încât afirmația că Apple alege calitatea și nu cantitatea rămâne valabilă în continuare. Există foarte multe detalii ascunse în niveluri: fi atent dacă vrei să le găsești pe toate.

Probabil că nu tuturor le va plăcea Eggggg, dar este un concept foarte unic. Are și versiune pentru Apple TV (cu suport pentru controler!), în afară de cele obișnuite pentru iPhone și iPad. Oferă și un pachet de autocolante iMessage, dacă simți nevoia să le faci cunoștință și prietenilor cu personajele jocului. Toate acestea gratuit, în locul precedentului preț  de trei euro.

Am mai adunat câteva alte aplicații care sunt în promoție sau gratuite acum, pentru cei care nu doresc să vomite pentru a-l avansa pe Gilbert printre niveluri. Nu așteptați prea mult înainte de a le descărca, deoarece aceste oferte se pot termina în orice moment!

Soccer Physics

Un joc destul de stupid, dar foarte distractiv. Soccer Physics este un joc de fotbal cu un singur buton, și într-adevăr asta este. Se pot juca până la patru jucători pe un singur dispozitiv, iar modul multiplayer este foarte bun. Puteți să descărcați jocul gratuit în locul prețului de un euro; Versiunea pentru macOS este disponibilă aici.

Mole Hammers

Acesta este un joc creat în primul rând pentru copii, dar practic oricine se poate juca și se va bucura de el. Jocul se bazează pe tema clasică „lovește cârtița-n cap” și se pot juca chiar și doi jucători simultan pe un singur dispozitiv. Ferește-te de iepurași! Este, de asemenea, disponibil gratuit pentru descărcare în locul prețului normal de un euro.

Tank of Tanks

Jocul este disponibil numai pentru iPad, dar urmează aceeași schemă ca și cele precedente: oferă un mod multiplayer local, astfel încât se pot împușca între ele până la patru persoane în aceeași aplicație. Foarte tare!

Write (iPhone, iPad)

Este un editor de text curat și cu funcții de markdown. Se poate sincroniza între dispozitive (deși momentan sincronizarea prin iCloud nu funcționează, poate că acesta este și motivul pentru care este gratuit) și are și o versiune macOS. Aceasta din urmă încă are preț, o puteți cumpăra de pe site-ul dezvoltatorului.

Angularis2

Dacă ți-a plăcut Super Hexagon, îți va plăcea cu siguranță și acest joc, deși nu este atât de sofisticat. În plus este, de asemenea, o copie destul de evidentă a legendarului joc Terry Cavanagh. Cu toate acestea, acum îl poți descărca gratis.

FancyDays: Light Pro

[09_free_app_of_the_week_eggggg.jpg]

Nu ne-a fost foarte clar ce ar putea însemna „Light Pro” în numele aplicației, și nu ni s-a clarificat nedumerirea nici până acum. Aceasta este o aplicație de numărătoare inversă în care poți vedea timpul rămas până la evenimentele pe care le adaugi manual. Există un Widget și o aplicație Apple Watch pentru ea, de asemenea, și acum este gratuit în locul prețului normal de doi euro.

Aura

Aplicația macOS de astăzi este o aplicație extrem de simplă pentru a lua notițe vocale – poate de aceea este și atât de ușor de utilizat. Asta e tot ce face, poate face înregistrări scurte și poate exporta produsul final în format .m4a sau .aac. Toate acestea în mod gratuit în locul prețului de un euro.

iPhone8_finantare_iunie
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!