imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Aplicația gratuită a săptămânii: Beat Stomper


A mai trecut o săptămână și am ajuns din nou la ziua de vineri, ceea ce înseamnă că apare articolul săptămânal pe iMagazin despre aplicația gratuită a acestei săptămâni! Vremea nu se anunță a fi cea mai favorabilă așa că dacă nu veți putea părăsi casa, puteți testa acest joc de abilități numit Beat Stomper.

Există jocuri care nu sunt foarte complicate. Puteți completa un nivel, uneori, în doar câteva secunde, și totuși, devenim atât de dependenți încât nu ne putem opri din joc. Beat Stomper se încadrează în acest gen de jocuri. „Music, Neon lights, Geometry”. Așa începe descrierea acestui joc din App Store, iar aceste trei cuvinte descriu aproape perfect ceea ce înseamnă acest joc de îndemânare. După asta vin alte trei cuvinte care fac descrierea perfectă: „Jump, Hold, Stomp”.

Apple scrie următoarele despre acest joc:

Absolut exploziv, cu stil și energie, acest joc ” infinite jumper” vă provoacă să călăuziți pe micuțul omuleț pătrățel să sară în sus, cât mai sus și în cerurile muzicale. Apăsați pe ecran pentru a ajuta avatarul să sară de pe o platformă pe alta, veți ținti sau impulsiona pentru a-l propulsa din ce în ce mai sus – sau cel puțin pentru a-l împiedica să cadă iadul sfârșitului jocului. Cu muzica electronică vibrantă și efecte vizuale de neon care îți mângâie globii oculari, este precum o petrecere dance pentru creierul tău. Bucurie simplă și pur și simplu plin de bucurie.

Jocul este foarte simplu: personajul sare când atingi ecranul în funcție de modul în care se mișcă platforma pe care se află în prezent. Dacă nu nimerești platforma următoare cazi și se termină jocul. Dacă cazi pe un „booster” poți săriți mai multe platforme în sus. Nu ezita prea mult timp, pentru că spațiul jocului se mișcă în mod constant în sus și cum spuneam și mai sus dacă ratezi platforma, reiei jocul de la capăt. Asta e tot. Evident, obiectivul este de a ajunge cât sus. Dacă ai încheiat diferitele provocări, poți obține muzică nouă.

Despre, muzică: este o selecție din genului chiptune-electronic dance. Nu oricine va aprecia alegerea temei muzicale desigur, ceea ce este complet de înțeles, dar poți dezactiva muzica în aplicație. Aveți în total nouă provocări, astfel încât există nouă teme muzicale în joc și fiecare muzică are o reprezentare vizuală diferită în joc. Odată ce completezi provocările, ceea ce va fi destul de ușor, totul pentru a aduna din ce în ce mai multe puncte. Acum jocul este disponibil gratuit în locul prețului de 9,99 lei.

Nu este nici o problemă dacă nu-ți place genul ăsta de joc – ca de obicei, am adunat și alte aplicații care momentan sunt disponibile gratuit. Descărcați-le cât mai curând posibil, deoarece prețurile pot reapare în orice moment.

Star Cat Adventure

Aamar Rana a dezvoltat primul său joc timp de șase ani. A reluat toată muncă complet de la zero de două ori, a renunțat la mecanica originală a jocului și a redesenat grafica. La sfârșitul acestui proces a lansat Star Cat Adventure unde trebuie să o ajuți pe Star Cat să găsească familia pisicii și să ajungă acasă peste 7 galaxii și 43 de nivele unice.

Formino

Acesta este un joc de puzzle grozav în care puteți face câteva exerciții mentale pentru a vă păstra mintea în formă. Trebuie să asamblați tot felul de forme din diferite elemente, lucru care ar putea părea ușor la început, dar nu vă lăsați păcăliți, nu este deloc ușor. Veți obține în total 360 nivele gratuit în locul prețului inițial de 14,99 Lei. Din păcate, ofertă gratuită înseamnă că vă vor apărea reclame și videoclipuri în joc.

Fox Eats Chicks

Acest joc platformă are o grafică pixel destul de frumoasă. Trebuie să vânați puii cu o vulpe, ceea ce nu este la fel de ușor cum ar putea părea, iar provocările de timp vă cer să finalizați nivelurile cât mai bine puteți. Acest joc este acum gratuit în locul prețului inițial de 19,99 Lei.

Jasper’s Rocket

Acesta este un tip de joc de tip zbor fără sfârșit, în care trebuie să zburați într-un mediu generat aleatoriu și să terminați obiectivele de pe o planetă, unde moneda preferată sunt bananele. Vremea și momentul zilei se schimbă în mod constant, și vă puteți minuna, de asemenea, de felul cum arată o planetă cu mai mulți sori. De asemenea, are și aplicație pentru Apple TV!

Modern Translator

Știți ce este cel mai rău lucru la această aplicație? Dezvoltatorul, Quang Lam, a avut îndrăzneala să ceară 49.99 Lei în Mac App Store – pentru o aplicație care de fapt este versiunea mobilă a Google Translate și o „vizualizare web” într-o aplicație macOS. Cu toate acestea, poate fi utilă acum că este gratuită, mai ales dacă utilizați Google Translate frecvent și nu doriți să porniți întotdeauna un browser.

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!