cover

Adobe a actualizat aplicațiile Photoshop Mix și Photoshop Fix pentru iOS 9

#Noutăți
2015. 10. 30.

Lansările iOS 9 și iPad Pro au adus funcționalități noi, cum ar fi split view, dar și caracteristici noi cum ar fi un ecran cu rezoluție și dimensiuni mai mari. Adobe a actualizat aplicațiile Photoshop Mix și Photoshop Fix de iOS pentru a integra suportul pentru noile caracteristici oferite de Apple. Astfel prima a ajuns la versiunea 2.1 iar cea din urmă la versiunea 1.1.

Cele două aplicații Adobe aduc tehnologia din spatele Photoshopului în vârful degetului, la propriu. Sunt aplicații iOS, deci destinate interacției directe pe ecran cu pozele. O scurtă descriere a celor două aplicații pentru cei care nu au utilizat aceste aplicații până acum:

Photoshop Mix – cu această aplicație poți tăia, combina și lipi imagini pentru a realiza imagini creative. Apoi le poți partaja cu prietenii pentru mai multă distracție. Aplicația poate fi descărcată de aici.

Photoshop Fix – cu acestă aplicație poți face retușări și reparații de imagine mai serioase pe iPad-ul sau iPhone-ul tău. Aplicația poate fi descărcată de aici.

Lista modificărilor aduse de actualizări este identică:

• IOS 9 Multitasking
Suport pentru split view din iOS 9.
• IPAD PRO
Suport pentru editarea imaginilor mai mari pe iPad Pro.
• APPLE PENCIL
Suport pentru funcționalitatea de bază a noului Apple pencil.
• CORECTAREA ERORILOR

sursa: iTunes Store, iTunes Store