imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Acum puteți vizualiza în timp real imagini spectaculoase ale Pământului văzut din spațiu


În urmă cu ceva timp, NASA a lansat o aplicație gratuită pentru iOS care permite vizualizarea imaginilor din spațiu realizate cu ajutorul sateliților agenției. Vestea cea mare este acum a fost pusă în circulație și varianta de tvOS.

Nu sunt diferențe mari de funcționalitate între variantele de aplicație pentru cele două sisteme de operare. Aplicația oferă posibilitatea de a accesa o arhivă cu peste 15.000 de imagini, 10.000 de materiale video, NASA TV, misiuni ale agenției, etc. Imaginile și materialele video ne ajută să explorăm spațiul de pe dispozitivele noastre mobile și, mai nou, chiar şi din confortul propriei canapele. Cel mai probabil, aceasta este distanța cea mai apropiată de stele la care vom ajunge vreodată, majoritatea dintre noi.

Aplicația dezvoltată de NASA este un mod fantastic pentru publicul larg de a experimenta plăcerea explorării spațiului de pe dispozitivele lor mobile

a declarat David Weaver, ofițer de presă al agenției.

Acum, utilizatorii care posedă cea mai recentă versiune Apple TV vor explora și se vor putea bucura de imaginile noastre remarcabile, înregistrări video, informații despre misiuni, pe ecranul televizorului, împreună cu întreaga familie.

q-100

Cei de la NASA aveau până acum variante ale aplicației pentru iOS cu versiuni de iPhone și iPad, Android și Fire OS. Aplicația are un real succes, agenția publicând pe site faptul că NASA a fost descărcată de peste 17 milioane de ori pe toate platformele pe care este disponibilă.

Varianta de iOS a aplicației este disponibilă gratuit și o puteți descărca folosind acest link – pentru Apple TV o puteți căuta în App Store după nume: NASA.

sursa: NASA, The Verge

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!