Apple-TV-NASA-cover

Acum puteți vizualiza în timp real imagini spectaculoase ale Pământului văzut din spațiu

#Noutăți
2016. 06. 23.

În urmă cu ceva timp, NASA a lansat o aplicație gratuită pentru iOS care permite vizualizarea imaginilor din spațiu realizate cu ajutorul sateliților agenției. Vestea cea mare este acum a fost pusă în circulație și varianta de tvOS.

Nu sunt diferențe mari de funcționalitate între variantele de aplicație pentru cele două sisteme de operare. Aplicația oferă posibilitatea de a accesa o arhivă cu peste 15.000 de imagini, 10.000 de materiale video, NASA TV, misiuni ale agenției, etc. Imaginile și materialele video ne ajută să explorăm spațiul de pe dispozitivele noastre mobile și, mai nou, chiar şi din confortul propriei canapele. Cel mai probabil, aceasta este distanța cea mai apropiată de stele la care vom ajunge vreodată, majoritatea dintre noi.

Aplicația dezvoltată de NASA este un mod fantastic pentru publicul larg de a experimenta plăcerea explorării spațiului de pe dispozitivele lor mobile

a declarat David Weaver, ofițer de presă al agenției.

Acum, utilizatorii care posedă cea mai recentă versiune Apple TV vor explora și se vor putea bucura de imaginile noastre remarcabile, înregistrări video, informații despre misiuni, pe ecranul televizorului, împreună cu întreaga familie.

q-100

Cei de la NASA aveau până acum variante ale aplicației pentru iOS cu versiuni de iPhone și iPad, Android și Fire OS. Aplicația are un real succes, agenția publicând pe site faptul că NASA a fost descărcată de peste 17 milioane de ori pe toate platformele pe care este disponibilă.

Varianta de iOS a aplicației este disponibilă gratuit și o puteți descărca folosind acest link – pentru Apple TV o puteți căuta în App Store după nume: NASA.

sursa: NASA, The Verge