osXElCapitan_10_11_1_beta

A patra versiune beta a OS X El Capitan 10.11.1 ar putea rezolva problemele Microsoft Office 2016

#Noutăți
2015. 10. 15.

Problemele Microsoft Office 2016 la rularea pe El Capitan nu mai sunt un secret. Sunt numeroase discuții în spațiul virtual despre aceste probleme care ajung până la blocarea completă a sistemului, dar și posibile soluții pentru aceste probleme. Din păcate actualizarea de marți lansată de Microsoft nu a rezolvat această problemă, cei de acolo sugerând să așteptăm actualizarea OS X El capitan de către Apple.

Macworld
Macworld

Se pare că așteptarea va fi scurtă întrucât ieri Apple a lansat pentru teste a patra versiune beta a actualizării OS X El Capitan 10.11.1 către developeri și cei înscriși în programul public de beta testing. Asta se întâmplă la o săptămânâ de la lansarea versiunii a treia a OS X El Capitan 10.11.1, și la două săptămâni de la lansarea către utilizatori a OS X El Capitan.

appleinsider
appleinsider

Aceasta aduce îmbunătățiri stabilității, compatibilității și securității din El Capitan. Apple a cerut testerilor să acorde o atenție specială testării Mail și Microsoft Ofiice 2016 ceea ce înseamnă că această actualizare adresează și problema compatibilității și stabilității pachetului office dezvoltat de Microsoft.

sursa: Macworld, appleinsider