imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A început castingul pentru primul serial TV marca Apple


Așa cum scriam în luna martie a acestui an, Apple și-a anunțat intenția de a începe producția de conținut media, pentru TV, propriu. Iată că proiectul a avansat, iar săptămâna trecută compania de producție Propagate a postat anunțul prin care anunță castingul pentru serialul “Planet of the Apps”.

planetapps

Anunțul postat de casa de producție sună așa:

Producătorii will.i.am, Ben Silverman și Howard Owens își unesc forțele pentru o serie TV despre lumea aplicațiilor și oamenii talentați care inovează în ea. Ei caută dezvoltatori cu viziunea de a modela viitorul, de a rezolva probleme reale și de a inspira schimbarea în viața noastră de zi cu zi. „Putem spune poveștile lor, explorând modul în care sunt născute, create și dezvoltate aplicațiile”, spune Silverman.

Planet of the Apps nu este doar un serial, este o rampă de lansare și un accelerator pentru developerii de excepție. Cei acceptați vor avea o șansă să primească:

  1. Mentorat: Îndrumare din partea unora dintre cei mai buni experți în tehnologie și divertisment din lume.
  2. Finanțare: Cei care vor ajunge în runda finală vor avea ocazia să se întâlnească cu Venture Capitalists de top dispuși să investească până la 10 milioane de dolari pe parcursul sezonului.
  3. Marketing și promovare: Prezentare preferențială în App Store, pentru aplicații la sfârșitul spectacolului. De asemenea, posibilitatea de a ajunge la milioane de utilizatori de pe platformele Apple din întreaga lume.

Participarea la serial este limitată la 100 de creatori de aplicații dintre cei mai talentați din lume. În cazul în care te regăsești în această descriere, te rugăm să ni te alături.

Ben Silverman și will.i.am
Ben Silverman și will.i.am

Pregătirile pentru serial sunt în plină desfășurare, dar nu este clar în ce măsură Apple finanțează proiectul și cum exact se va implica. Pe site-ul proiectului se mai precizează că filmările vor avea loc în Los Angeles începând din această toamnă și urmând a se finaliza undeva la începutul lui 2017.

Din păcate printre condițiile de înscriere pentru participarea la serial este și aceea de a fi rezident legal în SUA așa că nouă nu ne rămâne decât să așteptăm să vedem rezultatul final.

sursa: Planet of the Apps

iPhone8_finantare
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!