bts-green

A început campania Back to School!

#Noutăți
2016. 09. 05.

Anul acesta școala începe mai devreme. La fel și campania Back to School, cu ajutorul te poți pregăti mai bine ca niciodată pentru debutul noului an școlar.

Dacă în SUA campania Apple vine să le ofere studenților și elevilor o pereche de căști Beats la achiziția Mac-urilor, iPad-urilor sau iPhone-urilor care participă la promoție, în România, iSTYLE vine cu o ofertă imbatabilă. Astfel, poți beneficia de următoarele oferte:

  • 12 % reducere la modelele selectate de MacBook, MacBook Air, MacBook Pro și iMac *UPDATE – la achiziția oricărui Mac din promoție primești și o licență Office 365
  • 10 % reducere la modelele selectate de iPad
  • 30 % reducere la modelele selectate de Beats
  • până la 15 % reducere la modelele selectate de iPhone

Oferta completă o poți găsi aici.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de oferta Back to School?

Poți merge în oricare dintre magazinele iSTYLE (pentru a găsi mai ușor cel mai apropiat magazin de tine, consultă lista completă de magazine iSTYLE pe care o găsești aici).

Ai nevoie doar de o copie a actului de identitate și de una a carnetului de elev, student sau de legitimația de profesor, căci – am uitat să spun mai sus – nu au fost uitați nici profesorii, care pot beneficia, la rândul lor, de această campanie.

Bineînțeles că poți beneficia de ofertă și pe magazinul online iSTYLE. Cum? Simplu! Plasezi comanda online, completezi datele de facturare, alegi metoda de plată, iar apoi aștepți confirmarea comenzii online plasate. De îndată ce vei primi e-mailul de confirmare a comenzii, poți trimite documentele necesare (aceleași ca în magazin: copie după cartea de identitate și copie a carnetului de elev, student sau a legitimației de profesor, după caz). Actele sunt verificate iar dacă totul este în regulă (vizele sunt la zi, etc) – în maxim 48 ore vei primi produsul.

Pregătește-te mai bine ca niciodată pentru noul an școlar și profită de oportunitate!