imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A fost lansată o reclamă absolut groaznică la Apple Music


Apple a pus tot ce a avut în această reclamă: a apelat la doi artiști exclusivi, Drake și Taylor Swift pentru a-și asigura succesul. Dacă ai vrut vreodată să îl vezi pe Drake căzând cu greutăți la piept, atunci astăzi este ziua ta norocoasă.

Cu câteva zile în urmă am scris despre noua, geniala reclamă la MacBook Pro. Poate am exagerat un pic cu titlul, dar în comparație cu aceea, acest video își merită cuvintele. Noua reclamă la Apple Music este pur și simplu groaznică. Deși, trebuie să recunoaștem, este o sarcină grea să creezi reclame pentru propriul serviciu de streaming de muzică. Muzica există din timpuri preistorice, deci este greu să o vinzi ca pe un lucru nou, chiar dacă accentul este pus, în mod evident, pe serviciu în sine.

Asta este ceea ce Apple încearcă să sublinieze în reclama lor. Pentru că, ce face marea diferență dintre serviciile de streaming în afară de interfață și algoritm? Paleta muzicală și artiștii exclusivi. Prin urmare, Apple încearcă să se asocieze cu cele mai în vogă staruri ale momentului. Și-au bazat această capodoperă pe două dintre aceste staruri de la nivel mondial:

Deci, avem un Drake, da, acel Drake a cărui operă de artă reprezentată de o piesă intitulată Hotline Bling a fost la radio pentru cea mai mare perioadă de timp în această vară. În video, încearcă „sa tragă” la sala de forță și, fără glumă, se ascultă pe sine atunci când face exerciții. Între timp, prietenul său de dimensiunile unui dulap încearcă să motiveze cântărețul cu replica „fără milă”, după care părăsește sala.

Și ce face acest cântăreț „obraznic” când este lăsat singur? Își pune playlistul Pop Workout oferit de Apple și prima oprire este melodia Bad Blood a lui Taylor Swift (un alt nume uzual pentru Apple), o piesă clasică de pe albumul 1989. Noi nu credem că cineva ar putea să facă exerciții fizice pe această muzică și nici Apple nu crede asta. Cel puțin aceasta pare să fie morală poveștii de la finalul video-ului.

După ce a dansat și a cântat pe hitul colegei sale, Drake încearcă să își continue rutina. Poate ridica aproximativ 140 de kilograme de greutăți, dar cade de pe bancă cu tot cu greutăți. Și atât, tăiați. La sfârșit apare textul care rezumă ce am văzut: Apple Music, atât de bun încât te distrage. Noi credem că o morală de genul „de asta nu tragi singur în sala de forta” ar fi fost mai utilă.

Această reclamă este opusul celei pe care au făcut-o înainte. În acel video, Taylor Swift (care de atunci a iertat compania Apple) este cea care îl ascultă pe Drake în timp ce face exerciții fizice, iar apoi cade pe burtă în timp ce alergă pe bandă.

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!