imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A fost anunțată data de desfășurare a WWDC 2016


Nu a trecut mult timp de la ultimul eveniment Apple, cel la care au fost anunțate noile iPhone SE și iPad Pro 9,7”, și iată că a fost anunțată și perioada de desfășurare a Worldwide Developers Conference (WWDC) 2016.

WWDC este o conferință anuală, organizată de Apple, care are ca public țintă mai ales dezvoltatorii de aplicații, fie că vorbim de cele pentru Mac OS X ori de cele pentru iOS, la acestea adăugându-se mai noile aplicații pentru tvOS și watchOS. La aceste evenimente nu se anunță neapărat produse noi, cât mai ales tehnologii și software-uri noi, dat fiind specificul întâlnirii. Un lucru care va diferenția cu siguranță această ediție a conferinței de toate cele precedente este apariția secțiunii “Design Awards” în cadrul căreia vor fi onorate cele mai bune aplicații dezvoltate pentru una din cele patru platforme Apple.

Cel mai probabil, una dintre principalele teme discutate la conferință va fi cea cu privire la protejarea și securitatea datelor, acesta fiind un subiect de maximă actualitate. De asemenea, este de așteptat ca noi versiuni iOS și Mac OS să fie anunțate cu această ocazie şi, chiar dacă vorbim despre un eveniment care se concentrează mai mult pe software, este foarte posibil să fie anunțate și noi versiuni ale unor produse, cum ar fi Apple Watch.

wwdc16-home-hero-large_2x

Spre deosebire de anul trecut, WWDC va avea loc cu o săptămână mai târziu. Evenimentul se va desfăşura în luna iunie, începând cu data de 13 și se va sfârși pe 17, în obişnuitul Moscone Center din San Francisco, dar și aici a apărut o excepție, deschiderea fiind organizată în Bill Graham Civic Auditorium. Biletele pentru conferinţă se obțin printr-un sistem similar celui de anul trecut: dezvoltatorii interesați se vor putea înscrie pe site-ul WWDC, iar selecţia participanţilor se va face aleatoriu. Prețul biletului care asigură accesul pentru cele patru zile ale conferinței este de 1.599 dolari.

wwdcticketlottery-800x363

Vom reveni aici dacă vor apărea informații noi și, în mod cert, după conferință vă vom prezenta un rezumat al celor anunțate, aşa cum v-am obişnuit la evenimentele anterioare.

sursa: Apple

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!