imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

4 aplicații ideale pentru cei care vor să se aventureze în natură vara aceasta


Vara este anotimpul perfect în care ne putem bucura de natură, fie că este vorba de o excursie cu cortul, de cățărat sau mers cu bicicleta pe munte. În era tehnologiei ne putem folosi de aplicații pentru a ne îmbogăți experiențele și a explora destinații necunoscute. Astfel, putem primi informații prețioase de la alți aventurieri care au vizitat unele locuri înaintea noastră și care ne pot împărtăși lucrurile noi pe care le-au descoperit.

Yonder

Yonder este un hub pentru entuziaștii de plimbări în natură. Cei care se înscriu își pot crea un profil cu ajutorul căruia pot „urmări” alți utilizatori, precum și experiențele acestora. Pe Yonder oricine își poate împărtăși propria aventură, dar adevărata utilitate a aplicației este că îți permite să explorezi destinații apropiate sau mai îndepărtate de pe hartă. Cu o singură atingere pe hartă poți vedea poze și poți citi experiențele altor „yonderers”, care au vizitat locurile respective. Yonder este o aplicație gratuită.

Aplicația o puteți descărca de aici.

Outbound

Outbound este o aplicație care ajută iubitorii de aventuri să găsească locuri în care se pot relaxa, dar care nu are componenta de social media pe care o oferă Yonder. În Outbound aveți posibilitatea de a căuta locații sau activități și veți primi informații despre anotimpul potrivit de vizită, activitățile disponibile, rute etc. Outbound este o aplicație gratuită și o puteți descărca de aici.

Alltrails

Alltrails se adresează mai degrabă celor pasionați de cățărări, ciclism montan și camping și are peste 50.000 de hărți cu trasee, care au fost parcurse de peste 3 milioane de persoane. Alltrails atrage utilizatorii și cu alt instrument util pentru orice pasionat de drumeții: un GPS tracker care va arată locația pe traseu, care măsoară altitudinea, distanța parcursă și viteza maximă. În cadrul aplicației, utilizatorii pot vota, pot oferi recenzii despre trasee și pot împărtăși informațiile înregistrate de tracker cu alți utilizatori. Alltrails este o aplicație gratuită, dar are o versiune Pro in valoare de 29,99$ pe an, care permite utilizatorilor să își decarce hărțile traseelor pentru a le utiliza când sunt offline. În plus, varianta upgradata permite utilizatorilor să personalizeze, să tipărească hărțile la diferite scale și îi lasă să își creeze propriile rute. Aplicația o puteți descărca de aici.

Night Sky

Night Sky este aplicația dedicată persoanelor care vor să privească stelele atunci când sunt cu cortul în pustietate. Aceasta conține foarte multe informații și atunci când utilizatorul îndreaptă iPhone-ul spre cer identifică stele, planete, sateliți, constelații, Stația Spațială Internațională și telescopul Hubble, toate acestea pe o coloană sonoră relaxanta. Utilizatorii pot să apese pe o planetă sau pe o stea pentru a obține poze și date astronomice. Night Sky costă 0,99$, iar pentru 2,99$ utilizatorii se pot bucura de versiunea Pro care deblochează numeroase caracteristici. Aplicația o puteți achiziționa de aici.

sursa: iPhoneFAQ

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!